Φωτιά Βιλια - Φωτιά στην Κερατέα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία / Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.

Φωτιά Βιλια - Φωτιά στην Κερατέα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία / Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.

Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν.

Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ...
Φωτιά στα Βίλια: Έχει επεκταθεί στο Όρος Πατέρα και ... from www.news247.gr
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ © eurokinissi φωτιά στα βίλια. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.

Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι.

Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Με μήνυμα από το 112 ενημερώθηκαν οι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Έκτακτο Δελτίο: Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια - Δύσκολη νύχτα ...
Έκτακτο Δελτίο: Μαίνεται η φωτιά στα Βίλια - Δύσκολη νύχτα ... from s.tvopen.gr
Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί λόγω της πυρκαγιάς στα βίλια.

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά.

Με δηλώσεις του ο δήμαρχος χρήστος στάθης επισημαίνει ότι, προς το παρόν, δεν απειλούνται κατοικίες. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι στα βίλια αττικής, προκειμένου η πυρκαγιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη από το μεσημέρι της δευτέρας να μην περάσει στο. Από το μεσημέρι της δευτέρας ξεκίνησε η πυρκαγιά στα βίλια αττικής, η οποία συνέχισε το καταστροφικό της έργο και το βράδυ. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο.

Φωτιά στα Βίλια: 10 χλμ. το πύρινο μέτωπο - Εκκενώθηκαν 5 ...
Φωτιά στα Βίλια: 10 χλμ. το πύρινο μέτωπο - Εκκενώθηκαν 5 ... from i0.wp.com
Νέο μήνυμα τωρα από το 112: Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια.

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις και τα εναέρια μέσα, σε μία προσπάθεια να ελεγχθεί το πύρινο μέτωπο το οποίο εκτείνεται στα 10 χιλιόμετρα.

Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται αποδείξεις. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση.